زنی جوان پس از مبتلا شدن مادرش به زوال عقل، مجبور میشود برای مراقبت از وی، پس از سالها دوری به خانه بازگردد. در این بین، تروماهای عمیق کودکی، دردها و چالشهایی که این خانه برایش تداعی کرده و بدبختیهایی که از سر گذرانده است، همه زنده شده و باری دیگر، وی را مانند روزهای تلخ کودکیاش احاطه میکنند. فیلم Goldfish ماجرای این زن جوان و تلاشش برای روبرو شدن با گذشته و در عین حال مراقبت از مادر بیمارش را به تصویر میکشد.
فیلم ماهی طلایی رابطهای پر چالش بین یک دختر و مادرش را به تصویر کشیده و چالشهای بین آنان و احساسات منفی که بینشان شکل گرفته را به تصویر میکشد. فیلم سعی دارد جوابی به سوال مهم چگونگی رفتار با والدین در دوران نیاز و بیماری را به تصویر کشیده و با به تصویر کشیدن رابطهای مشکلدار، سعی دارد جوابی برای این سوال بیابد. دیالوگ، نقطه قوت این فیلم است و کارگردان به بهترین شکل از آن برای پیشبرد فیلم استفاده کرده است. اشتباه نکنید، فیلم تنها به مکالمه بین دو نفر خلاصه نشده و پیشروی بسیار خوبی دارد که شما را به راحتی مجاب به تماشای فیلم میکند.
بازیگری خوب نیز یکی دیگر از نقاط قوت این فیلم است. کارگردان تیم ماهری از بازیگران را برای به تصویر کشیدن نقشهای پیچیده این فیلم انتخاب کرده و همگی خوشبختانه به بهترین شکل از پس کار برآمدهاند. نقش اصلی ماجرا را «کالکی کوچلین» برعهده دارد که اتفاقاً یکی از بهترین هنرنماییهای فیلم را نیز انجام داده و به بهترین شیوه شما را با کاراکترش همراه میکند. سایر بازیگران نیز دست کمی از وی نداشته و بازیگری ماهرانه به نمایش گذاشتهاند.
اگر به فیلم درباره عشق، فیلم درباره پدر و مادر، فیلم درباره مادر و دختر، فیلم درباره کودکی، فیلم درباره ترومای کودکی، فیلم درباره زندگی روزمره و فیلمهای درام علاقه دارید، این اثر انتخابی بسیار خوب برای تماشا در اوقات فراغتتان خواهد بود.
از آثار مشابه فیلم Goldfish میتوان به Praavu، Daksha و The Survival of Kindness اشاره کرد که همگی آثار درام قدرتمندی هستند که ارزش تماشای بالایی داشته و به عنوان فیلم بعدیتان گزینههای خوبی به شمار میروند.
افزودن دیدگاه