کشیشی سابق به نام «فردریک میسن»، به شدت تحت تاثیر مرگ تراژدیک و غمانگیز دخترش قرار گرفته و زندگیاش تبدیل به جهنم میشود. این مسئله باعث میشود مدام با باورهای دینیاش در جنگ باشد و اعتقادات خود را زیر سوال ببرد. در همین شرایط، غریبهای جوان و زخمی، به در خانهشان آمده و نیاز فوری به هر گونه کمکی دارد! فیلم The Righteous ماجرای این کشیش و خانوادهاش در روبرو شدن با این جوان غریبه را به تصویر میکشد.
فیلم صالحان ما را به سفری ترسناک، مهیج و باورنکردنی میبرد که در قالبی سیاه و سفید به تصویر کشیده شده تا بالاترین تاثیر و گیرایی ممکن را داشته باشد. همین تکنیک، اولین نقطه قوت فیلم محسوب شده و نه تنها برضدش عمل نکرده بلکه باعث شده ترسناکتر، تکاندهندهتر و آزاردهندهتر از پیش نیز شود. واضح است که کارگردان حرکتی پرریسک انجام داده و خوشبختانه بهترین جواب ممکن را نیز دریافت کرده است. فضاسازی و انتقال ترس نیز به شکلی عالی صورت گرفته و فیلم برای غافلگیرکردن تماشاچی، مدام لحن خود را عوض میکند تا سکانسهای وحشت، غافلگیرکننده و غیرمنتظره ظاهر شوند. در نهایت، باید گفت که فیلم عمدتاً از دیالوگ برای روایت ماجرا استفاده میکند که همین شاید برای برخی خستهکننده ظاهر شود.
«هنری چرنی» نقش اصلی فیلم را برعهده داشته و به بهترین شکل ممکن، ظاهر و رفتار یک پدر داغدیده و سوگوار را به تصویر میکشد. هنرنمایی خوب وی، یکی از نقاط قوت واضح این فیلم است که از همان دقایق ابتدایی، تماشاچی را تحت تاثیر قرار میدهد. در کنار وی، بازیگری «مارک اوبراین» که از قضا کارگردان فیلم است، تماشایی بوده و کاراکتر «آرون» را به ترسناکترین جلوه ممکن تحویل داده است.
اگر به فیلم درباره مذهب، فیلم درباره دین، فیلم درباره کشیشها، فیلم درباره تراژدی، فیلم درباره قتل، فیلم درباره مرگ، فیلم درباره سوگواری و فیلمهای درام، ترسناک، معمایی و مهیج علاقه دارید، این اثر انتخابی بسیار خوب برای تماشا در اوقات فراغتتان خواهد بود.
از آثار مشابه فیلم The Righteous میتوان به My Heart Can’t Beat Unless You Tell It To، What Josiah Saw و The Stranger اشاره کرد.
افزودن دیدگاه