زندگی روزمره یک گدای با سابقه، تحت تاثیر حادثهای ناگوار قرار میگیرد که به طور ناگهانی برایش اتفاق افتاده و نظم و روال هر روزش را از بین برده است. حال وی باید از پس شرایط عجیب و غریب و غیرمنتظرهای که پس از این حادثه برایش به وجود میآید برآمده و برای منظم کردن وضع زندگیاش تلاش کند. فیلم Bloody Beggar ماجرای این گدا و رویدادی که برایش رخ داده را به تصویر میکشد.
فیلم گدای خونین ترکیبی از کمدی، انتقادات اجتماعی و روایتی تیره و دارک است که سعی دارد با ترکیب تمامی این ژانرها، اثری سرگرم کننده تحویل دهد. یک سوم ابتدایی فیلم، خوب از آب درآمده و در جذب تماشاچی به کمک استفاده از تکنیکهای مختلف طنز، موفق میشود. با این حال، دو سوم بعدی با تغییر ژانر به مهیج، اضافه کردن خشونت به ماجرا و تلاش برای به تصویر کشیدن مفاهیمی سنگین، از لحاظ کیفی افت کرده و تماشاچی را سردرگم میکند. ترکیب این ژانرها، واضح است که نتیجهای عالی در برنداشته و در نهایت، باعث خستگی تماشاچیان و سردرگم شدنشان شده است.
از طرف دیگر، بازیگری نقطه قوتی واضح برای این فیلم است که میتوان گفت نجات بخش آن شده و باعث میشود تماشاچیان تا پایان، حداقل به خاطر هنرنمایی جذاب بازیگران، به تماشای فیلم بنشینند. «کاوین» نقش اصلی این فیلم را بازی کرده و هنرنمایی کاملاً واقعگرایانه و باورپذیر در قالب یک گدا ارائه میدهد و باعث میشود بینندگان چه از لحاظ ظاهری و چه از لحاظ رفتاری، متقاعد شوند که با یک گدای واقعی روبرو هستند! در کنار آن، موسیقی شنیدنی نیز بخش مهم دیگری از این فیلم است که تماشای این اثر را لذت بخشتر میکند. اگر به فیلم درباره گدایی، فیلم درباره تکدیگری، فیلم درباره گدایان، فیلم درباره فقر، فیلم درباره کشور هند، فیلم درباره جامعه، فیلم درباره فاصله طبقاتی و فیلمهای کمدی و درام علاقه دارید، این اثر انتخابی نسبتاً خوب برای تماشا در اوقات فراغتتان خواهد بود.
از آثار مشابه فیلم Bloody Beggar میتوان به Pogumidam Vegu Thooramillai، Rocket Driver و Kozhipannai Chelladurai اشاره کرد که همگی از لحاظ ژانر درام و روایت ارائه شده، شباهتهایی به فیلم موردبحث ما دارند.
افزودن دیدگاه