«فکریه»، بیوه جوانی که در روزهای قبل از فروپاشی و نابودی امپراتوری عثمانی زندگی میکند، به اجبار با مردی ثروتمند و بانفوذ به نام «ناشیت نفی افندی» ازدواج میکند. ناشیت، که در میان مردم به جادوگری و داشتن قدرتهای ماورایی شهرت دارد، فکریه را به عمارت مرموز خود در استانبول میبرد. وی هرچه بیشتر در این عمارت میماند، بیشتر به حقیقتی هولناک دربارهی شوهرش و گذشتهی این خانه پی میبرد. فیلم Cadi ماجرای این بیوه جوان در عمارتی مرموز را به تصویر میکشد که هر گوشه آن را رمز و رازی هولناک در بر گرفته که میتوانند برای همیشه زندگیاش را تغییر دهند.
فیلم جادوگر یکی از متفاوتترین آثار سبک ترسناک در سینمای ترکیه است که تمامی فرمولهای همیشگی که در سایر فیلمهای مشابه یافت میشود را تغییر داده و از المانهایی خلاقانه و متفاوت استفاده کرده است. همین نوآوری باعث میشود این فیلم جایگاهی ویژه در میان سایر آثار ترسناک ترکی داشته باشد و حتی در جذب تماشاچی نیز موفقتر عمل کند. در گام نخست، سینماتوگرافی و استفاده ماهرانه از دوربین، قاب بندی و رنگهای مختلف را میبینیم که باعث شده از لحاظ بصری، با اثری بسیار تماشایی روبرو باشیم. در کنار آن، داستان نیز شکلی نامتعارف داشته و پیشرفت و توضیحاتی بسیار منطقی ارائه میکند که برای همه قابل درک بوده و بدین ترتیب، بیشتر به دل تماشاچی مینشیند.
بازیگری یکی دیگر از کلیدیترین عناصر این فیلم است که در بهترین شکل خود انجام شده است. «بوسه مرال» نقش فکریه را ایفا کرده و زنی شجاع و توانمند را به تصویر میکشد که همراهی با وی از ابتدای فیلم تا انتهای آن، باعث ایجاد ارتباطی قدرتمند میان این کاراکتر و تماشاچی میشود. سایر بازیگران نیز دست کمی از وی نداشته و هنرنمایی درخور و مناسب تحویل دادهاند. اگر به فیلم درباره ترس، فیلم درباره کشور ترکیه، فیلم درباره امپراتوری عثمانی، فیلم درباره عمارت، فیلم درباره ازدواج، فیلم درباره شیاطین و فیلمهای درام، ترسناک و مهیج علاقه دارید، این اثر انتخابی بسیار خوب برای تماشا در اوقات فراغتتان خواهد بود.
از آثار مشابه فیلم Cadi میتوان به Üç Harfliler: Nazar، When It Rains in LA و Bir Zamanlar Gelecek: 2121 اشاره کرد که همگی حس ترس و وحشت مشابهی انتقال میدهند.
افزودن دیدگاه