گروهی از زنان کماندوی حرفهای، خود را در قالب پزشک جا زده و از این طریق، سعی دارند به کشور افغانستان نفوذ کنند. هدف آنان از این کار، نزدیک شدن به جنگ داعش و طالبان در این کشور است تا گروهی از دختران مدرسهای که بین نبرد این دو گروه به دام افتادهاند را نجات داده و صحیح و سالم به خانه باز گردانند. فیلم Dirty Angels ماجرای این گروه کماندو، تلاششان برای رهایی گروگانان و نیز زنده ماندن را به تصویر میکشد.
فیلم فرشتگان کثیف ترکیبی از تمام عواملی است که میتوانند یک ایده خوب را به فیلمی بسیار بد تبدیل کنند. در گام اول، فیلمنامه لبریز از ضعف بوده و نویسندگان از تبدیل کردن ایدهشان به فیلمی مناسب به طور کامل ناکام ماندهاند. روند پیشرفت داستان بسیار خستهکننده، غیرمنطقی و پوچ بوده که باعث شده اکثر سکانسها بیمعنی و بیروح جلوه کند. از طرف دیگر، شخصیت پردازی نیز پر از نقص بوده و بیننده به سختی میتواند با کاراکترهای مختلف ارتباط برقرار کند. در قدم بعدی، به جلوههای ویژه فیلم میرسیم که واضح است که بودجه بسیار کمی به آن اختصاص داده شده زیرا پر از مشکل و ایراد است و تا حد زیادی احمقانه، غیرواقعی و آماتور جلوه میکند.
متاسفانه بازیگری نیز در این فیلم تعریفی نداشته و دست به دست شخصیت پردازی بد داده است تا اثری غیرقابل تحمل تقدیم تماشاچیان کند. هنرنمایی ضعیف اعضای تیم بازیگری، از «اوا گرین» گرفته تا سایرین، از همان دقایق اول مشخص است و بیننده را آزار میدهد. به نظر میرسد تیم بازیگری علاقه خاصی به غرق شدن در نقشهایشان نداشته و هنرنمایی سطحی و مقوایی تقدیم تماشاچیان کردهاند.
اگر به فیلم درباره داعش، فیلم درباره طالبان، فیلم درباره افغانستان، فیلم درباره گروگانگیری، فیلم درباره کماندوها، فیلم درباره سربازان، فیلم درباره گروگانگیری و فیلمهای اکشن، درام، جنگی و مهیج علاقه دارید، توصیه میکنیم به جای این اثر، وقت خود را به آثار پیشنهادی زیر اختصاص دهید.
از آثار مشابه فیلم Dirty Angels میتوان به The Last Front، White Bird و The Ministry of Ungentlemanly Warfare اشاره کرد که به مراتب آثار جنگی بسیار بهتر و منسجمتری از فیلم موردبحث ما بوده و ارزش تماشای بالایی دارند.
افزودن دیدگاه