در سال 1936 در شهر «پیتسبرگ» در ایالت پنسیلوانیا، خانواده «چارلز» باید تصمیم بگیرند که با پیانوی قدیمی و با ارزشی که به عنوان ارث برایشان به جا مانده چه کنند. در این بین، شاهد درگیریها و تنشهای مختلف این خانواده و مضامینی عمیق هستیم که پیانوی قدیمی، نقش مهمی در تمامیشان ایفا میکند. فیلم The Piano Lesson ماجرای سر و کله زدن خانواده چارلز با این پیانو را به تصویر میکشد.
فیلم درس پیانو بر اساس نمایشنامهای به همین نام اقتباس شده و توانسته اثری وفادار و قدرتمند از آب دربیاید که قطعاً طرفداران این نمایشنامه را خوشحال خواهد کرد. فیلم با مضامین بسیار مهمی سر و کله زده و تاریخ سیاهپوستان آمریکا را به بهترین شکل به تصویر میکشد. در این فیلم، شاهد مضامینی از جمله بحث دلخراش بردهداری، غم، احساس گناه، مادر بودن و معضلات اخلاقی هستیم که اعضای مختلف خانواده چارلز را درگیر کرده و جریاناتی از جنس واقعیتهای انسانی برایشان به وجود میآورد. سینماتوگرافی استادانه باعث میشود فضای فیلم به بهترین شکل ممکن از آب دربیاید و پیانوی معروف که حتی اسم فیلم نیز حضورش را یدک میکشد، تبدیل به آیکونی نمادین برای چنین روایت قدرتمند و منحصر به فردی شود.
تیم بازیگری این اثر را افرادی برجسته و ماهر از جمله «ساموئل ال جکسون»، «جان دیوید واشنگتن» و «دنیل ددویلر» تشکیل میدهند که همگی هنرنمایی دیدنی و تحسینبرانگیز ارائه کرده و بیننده را تحت تاثیر قرار میدهد. این افراد به بهترین شکل، با شخصیتهای خود انس گرفته و باعث میشوند بیننده نیز بتواند با این افراد به راحتی ارتباط برقرار کند و خود را جای آنان بگذارد. همین مسئله به شخصیتپردازی فیلم نیز کمک شایانی کرده و آن را یک سر و گردن بالاتر از آثار مشابه ساخته است.
اگر به فیلم درباره گذشته، فیلم درباره سیاهپوستان، فیلم درباره ارث و میراث، فیلم درباره پیانو، فیلم درباره تاریخ، فیلم درباره بردهداری و فیلمهای درام و موسیقی علاقه دارید، این اثر انتخابی عالی برای تماشا در اوقات فراغتتان است.
از آثار مشابه فیلم The Piano Lesson میتوان به Ma Rainey’s Black Bottom، Blitz و Exhibiting Forgiveness اشاره کرد.
افزودن دیدگاه