«آماندا»، سالهاست که از کشور محل تولدش و دوران بچگی دردناکی که داشت فاصله گرفته و همراه دخترش، به آمریکا آمده است. این دو در آمریکا، در مزرعهشان زندگی آرام و به دور از هیاهو را میگذرانند. با این حال، وقتی آماندا خاکستر مادرش را که مدتی پیش فوت کرده بود از کره جنوبی دریافت میکند، وحشت تبدیل شدن به فردی مانند مادرش، روانش را مورد آزار قرار میدهد. فیلم Umma ماجرای آماندا و سر باز کردن زخمهای دوران کودکیاش را به تصویر میکشد که زندگی حالش را دگرگون خواهد کرد.
فیلم اوما سعی دارد وحشتی متفاوت، از جنس زخمها و دردهای دوران کودکی را تقدیم تماشاچیان کند. وحشتهایی که زندگی با پدر و مادری نامناسب به آماندا داده، باعث میشود زمان حالش نیز تحت تاثیر قرار بگیرد و او هیچوقت نتواند از این بار سنگین، شانه خالی کند. فیلم تلاش میکند وحشت را به اشکالی متفاوت به تماشاچی منتقل کند پس شاهد اتمسفری سنگین و سکانسهای ترس ناگهانی هستیم. با این حال، مشکلی که دیده میشود استفاده بیرویه از ترس ناگهانی است که از جایی به بعد، دیگر خسته کننده شده و تبدیل به تنها سلاح فیلم برای ترساندن تماشاچی میشود. داستان از سویی دیگر، سرگرمکننده و نسبتاً متفاوت است اما اگر بیشتر به گذشته شخصیت اصلی پرداخته میشد، به طور قطع شاهد اثری بهتر میبودیم.
تیم بازیگری این فیلم را افرادی ماهر و توانمند تشکیل دادهاند که هنرنمایی خوبشان باعث میشود جلوههای ترس فیلم، بیشتر از قبل به چشم بیاید. نقش اصلی این اثر را «سندرا اوه» برعهده دارد که مهارتی واضح در ایفای نقشهای این چنینی داشته و این را در طول فیلم نیز بارها و بارها اثبات میکند. به طور کلی از لحاظ بازیگری با اثری راضیکننده و مناسب روبرو هستیم که میتواند به بهتر شدن کیفیت فیلم کمک شایانی کند.
اگر به فیلم درباره گذشته، فیلم درباره خانواده، فیلم درباره کودکی، فیلم درباره تروما، فیلم درباره مادر و فیلمهای معمایی، ترسناک و درام علاقه دارید، این اثر انتخابی عالی برای تماشا در اوقات فراغتتان است.
از آثار مشابه فیلم Umma میتوان به The Dark and the Wicked، Mama، Cobweb و Evil Dead Rise اشاره کرد.
افزودن دیدگاه