«جوهی»، استاد ادبیات دانشگاه دارجلینگ از کشور هندوستان، دانشجوی خودش یعنی «رئا» را به سرقت ادبی نوشتهها و آثار خود متهم میکند. رئا ادعای بیگناهی میکند اما این مسئله جوهی را متقاعد نکرده و باعث شلعهور شدن درگیریهای مختلفی بین این دو میشود. این درگیری، به تدریج بدتر شده و شرایط بدی برای هر دو زن به وجود میآورد تا این که در نهایت، هر دو تبدیل به مظنونینی در یک پرونده قتل بیرحمانه میشوند! سریال Mithya ماجرای این دو زن و تلاششان برای اثبات بیگناهیشان در قتل را به تصویر میکشد.
سریال کاذب ما را به سراغ داستانی مهیج میبرد که به شکلی بسیار خلاقانه روایت شده و به لطف آن، موفق میشود شما را جذب خود کند. در ابتدای هر قسمت، شاهد فلشبکهایی به گذشته هستیم که ماجرای سرقت ادبی و متهم کردن رئا را به تصویر میکشد در حالی که پس از آن، به زمان حال و تحقیقات در مورد پرونده قتل منتقل میشود. چنین روایتی باعث میشود علاوه بر به دست آوردن اطلاعاتی مهم در مورد گذشته هر شخصیت و درک سرانجام آنان، بتوانید به خوبی بفهمید که چه تاثیری بر زمان حال و معمای قتلی دارد که هر دو زن را گرفتار خود کرده است. در کنار داستان خوب، سینماتوگرافی یکی دیگر از نقاط قوت این سریال است که بسیار چشمنواز و تماشایی از آب درآمده و از لحاظ بصری نیز توجه تماشاچی را به خود جلب میکند.
«هما قریشی» نقش جوهی را به بهترین شکل ممکن ایفا کرده و موفق میشود در تمامی سکانسها، توجه را از آن خود کند و سایر بازیگران را زیر سایه خود قرار دهد. علاوه بر وی، سایرین نیز هنرنمایی خوب و باورکردنی از خود به نمایش میگذارند تا از لحاظ بازیگری، با سریالی هر چه کاملتر روبرو باشیم که ارزش تماشای بسیار بالایی دارد.
اگر به سریال درباره دانشگاه، سریال درباره استاد دانشگاه، سریال درباره ادبیات، سریال درباره سرقت ادبی، سریال درباره قتل، سریال درباره جنایت و سریالهای جنایی، درام و مهیج علاقه دارید، این اثر انتخابی بسیار خوب برای تماشا در اوقات فراغتتان خواهد بود.
از آثار مشابه سریال Mithya میتوان به Manvat Murders، Murshid و Reeta Sanyal اشاره کرد که همگی حس و حالی مشابه سریال موردبحث ما دارند و معمای قتلی مهیج را به تصویر میکشند.
افزودن دیدگاه