سریال Roar اثری آنتولوژی است که در 8 قسمت، به بررسی ماجراهای مختلفی زیر پرچم کمدی سیاه میپردازد. هر کدام از این هشت داستان، روایتی فمنیستی از موضوعاتی مختلف هستند که در حال حاضر، به حساسیتهای مهمی در اجتماع تبدیل شدهاند. از این موضوعات، میتوان به نقشهای جنسیتی، خودمختاری و هویت اشاره کرد که همگی، برای بسیاری از افراد، جزو بحرانهای زندگیشان بوده و تماشای این سریال میتواند کمک کننده باشد.
سریال غرش قصد دارد در هشت قسمت، به روایتهایی مختلف از دیدگاه زنان بپردازد که هر قسمت نیز با جنبههای مختلفی از کمدی سیاه ترکیب شده است. قسمت اول شاید نتواند آن طور که باید نظر تماشاچیان را به خود جلب کند اما خوشبختانه سریال به مرور و با هر قسمت، جذابیت بیشتری پیدا کرده و تماشاییتر از قبل میشود. هر قسمت داستانی منحصر به فرد داشته پس در این بین، شاید اپیزودهایی نیز باشد که نظرتان را جلب نکند و شاید برخی دیگر نیز تبدیل به اپیزود موردعلاقهتان شوند. علاوه بر داستان خوب و سرگرمکننده، سینماتوگرافی هر قسمت نیز درجه یک بوده و واضح است که تیم سازنده، از لحاظ هنری سواد بالا و درک مناسبی داشتهاند که چنین سکانسهای تماشایی و با کیفیتی از لحاظ بصری تولید کردهاند.
در نهایت به بحث بازیگری میرسیم که به بهترین شکل در این سریال به نمایش درآمده و هر کدام از بازیگران در هر قسمت، مطالعه کاملی بر کاراکتر خود داشته و به درکی عمیق از آنان رسیدهاند. همین باعث شده که بتوانند در بطن این شخصیتها فرو بروند، نمایی واقعگرایانه تحویل تماشاچی بدهند که برقراری ارتباط با آنان را بسیار راحتتر از پیش کند و در نهایت، سریالی خلق کند که بتوانید از آن لذت ببرید.
اگر به سریال درباره زنان، سریال درباره قتل، سریال درباره جنایت، سریال درباره مرگ، سریال درباره هویت، سریال درباره جنسیت و سریالهای کمدی و درام علاقه دارید، این اثر انتخابی خوب برای تماشا در اوقات فراغتتان خواهد بود.
از آثار مشابه سریال Roar میتوان به American Horror Stories، Just Beyond و Why Women Kill اشاره کرد که برخی از آنان آنتولوژی و برخی دیگر نیز مانند سریال موردبحث ما، بر روی زندگی زنان و ماجراجوییهایشان تمرکز دارند و میتوانند گزینه خوبی به عنوان سریال بعدیتان باشند.
افزودن دیدگاه