گروهی از زندانیان عجیب و غریب، شامل «جک» و «روستر»، پس از آزادی گردهم آمده و با یکدیگر زندگی میکنند. این افراد تصمیم دارند تغییراتی بزرگ در زندگی خود اعمال کرده و از مهارتهای بزهکاری خود استفاده کنند تا به دیگران کمک کرده و مشکلاتشان را حل کنند. سریال Sprung ماجرای این گروه را به نمایش گذاشته و بر روی تلاشهایشان برای کمک به دیگران و همچنین اصلاح خود، مانور میدهد.
سریال اسپرانگ از آن دست کمدیهای خلاقانه است که موفق میشود از همان قسمتهای اول، دل تماشاچی را برباید. برخلاف عمده آثار ضعیفی که این روزها ژانر کمدی را در تلویزیون اشغال کردهاند، اسپرانگ ایدهای کاملاً نو و متفاوت را در زمینه داستان ارائه میدهد و نویسندگی ماهرانه آن نیز به معنای واقعی کلمه، ستودنی است. در نگاه اول، شاید سینماتوگرافی و فیلمبرداری آن ضعیف و ارزان به نظر برسد اما این ماهیت اصلی سریال نیست و جذابیتش، در داستان منحصر به فردش نهفته است. جالب است بدانید که داستان، در دوره همهگیری ویروس کرونا رخ داده و ما را با زوایای متفاوت این واقعه و تاثیراتی که بر روی افراد مختلف در جامعه داشت، آشنا میکند.
یکی دیگر از نکات مثبت این سریال، به کارگیری بازیگرانی با استعداد و ماهر است که به بهترین شیوه، در نقشهای خود غرق شدهاند. هنرنمایی خوب اعضای تیم بازیگری، به شخصیتهای سریال جانی دوباره بخشیده و همچنین سابقه خوبی که این افراد در ایفای نقشهای کمدی دارند نیز تبدیل به امتیازی ویژه شده تا این سریال، بسیار بیشتر تماشاچی را تحت تاثیر خود قرار دهد. از طرف دیگر، استفاده از موسیقیهای شنیدنی و همگام با سکانسها نیز باعث میشود حس پویایی سریال تقویت شده و بیننده را مجذوب خود کند.
اگر به سریال درباره زندانیان، سریال درباره زندان، سریال درباره جنایت، سریال درباره پاندمی، سریال درباره همهگیری، سریال درباره ویروس کرونا و سریالهای کمدی علاقه دارید، این اثر انتخابی بسیار خوب برای تماشا در اوقات فراغتتان خواهد بود.
از آثار مشابه سریال Sprung میتوان به The Guest Book، My Name Is Earl و Killing It اشاره کرد که همگی کمدیهایی سرگرمکننده بوده و به عنوان سریال بعدیتان، انتخابهایی ارزشمند و تماشایی به حساب میآیند.
افزودن دیدگاه