دانشمندی ماهر، به تازگی موفق شده است که تبدیل به یکی از سرمایهداران برجسته در وال استریت بشود. با این حال، موفقیت و شرایط خوب وی دوام چندانی ندارد زیرا تبدیل به هدف یکی از بزرگترین نقشهها برای از بین بردن بازارهای مالی جهانی میشود. سریال The Fear Index ماجرای این دانشمند را به تصویر میکشد که مورد هدف قرار گرفته و تبدیل به مهرهای مهم برای گروهی میشود که قصدی جز آشوب و دردسر در سر ندارند.
سریال شاخص ترس به کمک جلوههای بصری زیبا و سینماتوگرافی خوبش، موفق میشود بیننده را در نگاه اول جذب خود کند. کارگردان از ترکیب رنگها به خوبی استفاده کرده تا محیطی خلق کند که هم تماشایش راحت است و هم جزئیات فراوانی در لا به لای آن مشاهده میشود. از طرف دیگر، داستان نیز به شکلی منطقی، کوتاه و کامل روایت شده و برخلاف عمده سریالهای امروزی، ماجرا کش داده نمیشود. بدین ترتیب، چندان قسمتهای اضافی و بیمحتوایی در طول سریال وجود نداشته و باعث میشوند بیننده بتواند به اندازه کافی درگیر ماجرا شده و خسته نشود. تنها ایراد ماجرا، مربوط به شخصیت پردازی است که برخی از آنان، عملکردی غیرمنطقی و غیرواقعی داشته و برخی دیگر نیز دو بعدی و بدون عمق چندان به تصویر کشیده شدهاند.
بازیگری یکی دیگر از نقاط قوت این سریال است که باعث میشود تماشاچیان جذب ماجرا شوند. «جاش هارتنت» نقش اصلی ماجرا را برعهده داشته و موفق شده است به خوبی از پس به تصویر کشیدن کاراکتر نسبتاً پیچیده خود بربیاید. سایرین نیز دست کمی از وی نداشته و با هنرنمایی خوبشان به کاراکترهای فیلم جان بخشیدهاند. در نهایت، موسیقیهای خوب سریال نیز به افزایش حس تنش ماجرا کمک میکنند.
اگر به سریال درباره بازارهای مالی، سریال درباره وال استریت، سریال درباره دانشمندان، سریال درباره پول، سریال درباره دزدی، سریال درباره جنایت و سریالهای درام و مهیج علاقه دارید، این اثر انتخابی بسیار خوب برای تماشا در اوقات فراغتتان خواهند بود.
از آثار مشابه سریال The Fear Index میتوان به The Fear، Paradise Lost و Wall Street Warriors اشاره کرد که ما را به سراغ بازارهای مالی و برده و شباهتهایی به سریال موردبحث ما دارند.
افزودن دیدگاه